3D scanner

Hos Phiro har vi investeret i en af branchens mest avanceret 3D scannere, så vi kan digitalisere fysiske produkter på et meget højt niveau. Med bedre 3D-modeller bliver det billedmateriale vi laver endnu bedre, og vores kunder oplever færre korrekturgange, når 3D-modellerne skal laves, da scanneren er meget præcis. Herunder kan du se et lille sammenklip af, hvordan scanneren fungerer. Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, så kontakt os endelig.

ISO-certificeret farve setup

Med vores ISO-certificerede farve setup gør vi det lettere at producere billedmateriale, hvor farver bliver gengivet korrekt. Herunder kan du se et klip af, hvordan vi setupet fungerer. Har du spørgsmål eller lyst til at høre mere, så kontakt os endelig.

Programmer

Phiro arbejder i branchevante programmer, som sikrer vores kunder, at den data vi laver fungerer inden for en række forskellige standarder. Laves data i særegne programmer, kan det være svært at flytte data fra ét program til et andet, hvilket gør, at arbejdsrutinerne bliver omkostningstunge for kunden. De programpakker vi bruger er derfor dyrere end billigere alternativer, men sikrer stabilitet både nu og i fremtiden for både os og vores kunder, og dette vigtige led går vi ikke på kompromis med.

3D scanner