3D scanner

Vi har investeret i en af branchens mest avancerede 3D-scannere, som tillader os at digitalisere fysiske produkter med en ekstrem høj detaljegrad. 3D-scanneren virker på blanke, polerede og sorte overflader og kræver ikke noget forberedelse af produktet der scannes – dvs. scanningstiden reduceres væsentligt.

Med et 3D-scan af dine produkter bliver det digitale billedmateriale gengivet meget præcist, så vores kunder oplever færre korrekturgange, når 3D-modellerne skal laves.

Herunder kan du se en video af hvordan scanneren fungerer i praksis. Har du spørgsmål kan du kontakte os på sales@phiro.dk.

ISO-certificeret farve setup

En stor del af at lave 3D-modeller er at sørge for, at de materialer de fysiske modeller består af, også er realistiske i 3D. Derfor har vi investeret i et ISO-certificeret farve setup, som tillader os at afbillede tekstiler og materialer i perfekt lys, og implementere disse på 3D-modellerne. Dette setup gør, at vi lettere kan producere billedmateriale hvor farverne er gengivet korrekte.

Programmer

Vi arbejder i branchespecifikke programmer, hvilket sikrer os, at vi kan garantere en høj kvalitet for vores kunder. Vi har valgt disse programmer da det giver os muligheden for at flytte data mellem dem, hvilket i sidste ende reducerer omkostningerne for kunden. Vi går ikke på kompromis med programpakker, da vi mener det er vigtigt med stabilitet for både os og vores kunder.

3D-scanning