Vis bredden af dine produkter!

En af de udfordringer vi ofte hører fra vores kunder er, at det er meget dyrt at få en fotograf ud på et fotoshoot hvis de skal vise alle farvekombinationer. Nogle af problemerne kan være som følger:

Køkken, bad og garderober er produkter, der findes i mange forskellige opbygninger og materialevarianter. Ved at lave billeder af produktsortimentsbredden, genereres der mersalg. Der sælges flere produkter, dyrere produkter eller begge dele, når de rette billeder laves.

En af de udfordringer vi ofte hører fra vores kunder er, at det er meget dyrt at få en fotograf ud på et fotoshoot, og der er en logistisk umulighed, at vise alle materialekombinationer. Derudover kan en location kan være dyr at leje og alle produkter, udstyr og styling mv. skal transporteres mv. Derudover kan billederne ikke redigeres til andre varianter når først billederne er fotograferet, så der mangler fleksibilitet i processen. Dette er nogle af de hyppigste problemer vi hører fra branchen, og det er noget vi hjælper vores kunder med at ændre på!

Når du indgår et samarbejde med Phiro aftaler på forhånd hvad vi skal bruge fra jer, så den efterfølgende proces kører smidigt og problemfrit. Og fordi vi laver billederne digitalt, kan I bruge de billeder vi laver af hhv. produkter og i miljø igen ved en senere lejlighed. Det kan fx være nye materialevarianter af et køkken, eller et rum kan bruges til en ny garderobeopstilling:

  • Vi kan hurtigt og effektivt levere de opstillinger og materialevarianter du ønsker
  • Vi kan altid redigere i dine billeder hvis du ønsker det senere
  • Mindre CO2 udledning, da transport af varer reduceres til et minimum

Når vi laver 3D visualiseringer er det også vigtigt, at vi laver materialer og farver korrekt. Uanset om man arbejder med fotografering eller 3D-visualisering, kan det være en udfordring, at sikre korrekte farver. Derfor har vi investeret i et ISO certificeret farve setup, så du kan være sikker på, at farverne bliver korrekte.

Ønsker du mere information om vores ISO-certificerede setup, så se her.

Få mere ud af dine billeder

Er du en virksomhed som beskæftiger dig med inventar, så få mest muligt ud af dine billeder. Når vi først har bygget dit valgfrie miljø, så har vi mulighed for at tilbyd mange ekstra flotte og attraktive billeder til en lav pris.

Viser du dine moduler i alle farver?

Hvis du også har mange forskellige moduler, i forskellige farver, med forskellige lågetyper, så er vi de helt rigtige til at hjælpe dig. Vi laver en matrix over hele opgaven, og sørger for at alt er afstemt med dig. 

Vi sørger for at alle skabe og farver er godkendt fra dig, hvorefter vi begynder at rendere dine billeder ud. 

Har du brug for hjælp, så kontakt os med det samme