Vis bredden af dine produkter!

Nogle af vores kunder har en lang række produkter i forskellige materialer, farver og kombinationer, som de ønsker at fremvise. Med 3D-renderinger er det muligt at skabe en række ensartede billeder, som viser de forskellige designmuligheder for produkterne.

Udfordringer ved almindelig fotografi
De udfordringer som vores kunder kommer til os med er, at det er meget dyrt at leje en fotograf og lokation til fotoshoot, samt transport, andet udstyr og styling. Derudover er det en logistisk umulighed at vise alle farve- og materialekombinationer. Når man efterfølgende står tilbage med fotografierne, så kan de ikke redigeres til andre kombinationer, hvis det bliver nødvendigt for kunden.

Fordele ved 3D
Alle disse problemer undgår du hos Phiro. 3D-renderinger er en langt billigere løsning, der ovenikøbet i langt højere grad er fleksibel overfor kundens nuværende og fremtidige behov. Ved at lave billeder af produktsortimentsbrededen, så skabes der mersalg. Der sælges flere og dyrere produkter, når de rette billeder laves.

Når du indgår et samarbejde med os, så aftaler vi på forhånd hvad vi skal bruge fra jer, så den efterfølgende proces kører gnidningsfrit. Da billederne vi laver af hhv. produkter og miljøer er digitale, kan de bruges igen på et andet tidspunkt. F.eks. hvis der er brug for en ny materialevariant på et køkken, eller et rum der skal have en ny garderobeopstilling. For at sikre os at farver og materialer er helt korrekte, så har vi investeret i et ISO certificeret farve setup – du kan læse mere om det her.

Vi kan hurtigt og effektivt levere de opstillinger og materialevarianter du ønsker, samt stadig have muligheden for at redigere billederne efter behov. Ved 3D-renderinger er CO2 udledningen væsentligt mindre, da transport af varer reduceres til et minimum.

Du kan læse mere om fordelene ved produktbilleder og miljøbilleder her.

Få mere ud af dine billeder

Er du en virksomhed som beskæftiger dig med inventar, så få mest muligt ud af dine billeder. Når vi først har bygget dit valgfrie miljø, så har vi mulighed for at tilbyd mange ekstra flotte og attraktive billeder til en lav pris.

Viser du dine moduler i alle farver?

Hvis du også har mange forskellige moduler, i forskellige farver, med forskellige lågetyper, så er vi de helt rigtige til at hjælpe dig. Vi laver en matrix over hele opgaven, og sørger for at alt er afstemt med dig. 

Vi sørger for at alle skabe og farver er godkendt fra dig, hvorefter vi begynder at rendere dine billeder ud. 

Har du brug for hjælp, så kontakt os med det samme