Phiro er et visuelt kommunikationsbureau, som leverer billedmateriale i forbindelse med salg og marketing på tværs af medier og salgsplatforme.

Vores succeskritere er en høj konverteringsrate hos vores kunder.

Vi hjælper vores kunder, så de kan præsentere deres produkter på bedst mulige vis, og tror på, at vi gennem tæt kommunikation med kunden kan komme ind til kernen af deres behov. Derved kan vi være med til at øge opmærksomheden, salget og værdien af kundens brand og produkter – og vi vil med glæde både rådgive og sparre netop herom.

Hos Phiro sætter vi en dyd i at gøre arbejdet, så vores kunder sparer på ressourcerne, både på økonomi og tid. Hos os er der ikke langt fra idé til endeligt materiale, og derfor heller ikke til, at materialet er ude på markedet.

Vi kan levere en lange række af 3D-ydelser, herunder produktbilleder, miljøbilleder, produktanimationer, miljøanimationer, motion design og Augmented Reality. En af de allerstørste fordele ved 3D er, at det ikke er ”now or never”. Vi bygger et digitalt univers op omkring vores kunder, som vi altid kan tilpasse den udvikling, der er hos kunden.

Phiro har kontor i Aarhus, Danmark, hvor vi slog dørene op i 2003. Lige siden har vi leveret billedmateriale til en lang række af nationale og internationale virksomheder. Vi har et stærkt hold af branchevante grafikere, sælgere og projektledere, om alle er specialister inden for vores felt. Vi følger tæt med i den digitale udvikling, så vi altid er opdateret på nye trends og muligheder, men samtidig er vi ikke bange for at holde fast i de processer, som vi ved fungerer.

Vision

Phiro vil være verdensledende i at producere værdiskabende, fotorealistiske gengivelser af alle former for produkter ved hjælp af kendte 3D-teknologier, samt føre rådgivning inden for samme område.