Vi digitaliserer møbler til 3D-modeller på højeste niveau

Igennem de sidste 20 år har vi hjulpet rigtig mange kunder med at få visualiseret deres produkter digitalt. 3D visualisering er blevet mere almindeligt hos møbelproducenterne, da der er store økonomiske besparelser, og rigtig mange fordele.

3D scan giver høj detaljering
Vi har investeret i en 3D-scanner som gør os i stand til at digitalisere fysiske produkter, så 3D-modellerne vi leverer, er på det højeste niveau i branchen. De digitale møbler laves efter de præcise mål fra den fysiske model og indeholder de krumninger og detaljer, som gør det realistisk.

Høj grad af fleksibilitet og kontrol med mange anvendelsesmuligheder
Mange af vores kunder har set kvaliteten af vores 3D scanner og mange har valgt at få scannet hele deres sortiment. 3D-modellerne bliver en del af et digitalt univers hvor det er muligt at tilpasse det præcis efter ønske. Her kan kunden selv vælge vinklen på modellen, materialer og farver, og hvilken type miljø som modellerne skal placeres i. Alt dette kan udskiftes uden problemer.

Når vi laver 3D-modeller er det vigtigt med en høj grad af realisme, hvilket kræver at materialer og farver på modellerne er perfekte afspejlinger af de fysiske. Derfor har vi investeret i et ISO certificeret farve setup, så du kan være sikker på, at farverne bliver korrekte. Her kan du læse mere om vores ISO-certificerede setup.

Kunden bliver fremtidssikret
Vi anbefaler altid vores kunder at starte med en høj detaljeringsgrad af deres modeller, da det tillader flere anvendelsesmuligheder for kunderne. En model i høj kvalitet kan altid konverteres til en lavere, hvis nødvendigt, men en model med lav detaljeringsgrad kan ikke konverteres til en højere kvalitet. Med en høj detaljeringsgrad så er kunden bedre fremtidssikret i forhold til fremtidig brug af 3D-modellerne. Se de mange muligheder under produktbilleder.

Møbler i miljø

Miljøbilleder skaber mersalg
Når dine kunder får mulighed for at oplever dine produkter i et realistisk miljø, så er det nemmere for kunden at forholde sig til møblerne og deres funktion. Når først møblet er blevet digitaliseret og der er lavet produktbilleder af det, så er det en hurtig proces efterfølgende at lave miljøbillederne.

Mange af vores kunder viser deres møbler i forskellige miljøer for at give slutbrugeren et varieret indtryk af møblerne. Derfor er det vigtigt at skabe det helt rigtige udtryk i billederne. Nogle af vores kunder har selv stylister ansat, men vi samarbejder med en meget dygtig stylist, som det også er muligt at gøre brug af. Læs mere her og se eksempler af miljøbilleder.

Udvalgte møbler