Vi digitaliserer møbler til 3D-modeller på højeste niveau

I gennem de sidste 20 år har vi hjulpet rigtig mange kunder med at få visualiseret deres produkter. 3D visualisering er blevet mere almindeligt hos møbelproducenterne, da der er en stor økonomisk besparelse, og rigtig mange fordele.

Vi har investeret i en 3D scanner som gør os i stand til at digitalisere fysiske produkter, så 3D modellerne vi leverer er på det højeste niveau i branchen.

De digitale møbler laves på præcise mål og har de krumninger og detaljer, som mange af vores kunder efterspørger. Efter vores kunder har set effekten af vores scanner, har mange valgt at få scannet hele sortimentet, da high end 3D-modeller kan bruges til mange forskellige formål. Laves modellerne ikke på et højt niveau, daler anvendelsesmulighederne.

En god model kan vi konvertere til en lavere kvalitet, hvis det viser sig nødvendigt, men en model i lav kvalitet kan ikke konverteres til en højere kvalitet. Så skal modellen laves forfra. Derfor anbefaler vi altid vores kunder at starte med en høj detaljering af 3D-modeller, så kunden er bedre fremtidssikret.

Når vi laver 3D visualiseringer er det også vigtigt, at vi laver materialer og farver korrekt. Uanset om man arbejder med fotografering eller 3D-visualisering, kan det være en udfordring, at sikre korrekte farver. Derfor har vi investeret i et ISO certificeret farve setup, så du kan være sikker på, at farverne bliver korrekte.

Ønsker du mere information om vores scanner og ISO-certificerede setup, så se vores udstyrs side.

Møbler i miljø

Miljøbilleder skaber mersalg. Når dine kunder har muligheder for at se dine produkter i en sammenhæng, så er det nemmere for kunderne at relatere sig til møblerne. Når først et møbel er blevet digitaliseret og der er lavet produktbilleder af møblet, så er det hurtigt for os at lave miljøbillederne efterfølgende.

Mange af vores kunder viser deres møbler i forskellige miljøer. Det er for at hjælpe slutbrugeren med at forstille sig hvordan produktet er. Derfor er der vigtigt at I får det helt rigtige udtryk i billederne. Nogle af vores kunder har selv stylister ansat til at style billederne, andre benytter sig af en ekstern stylist. Vi samarbejder med en meget dygtig stylist som I altid er velkommen til at bruge – se mere her.

Når vi arbejder med miljøbilleder har vi gode procesgange. Det er vigtigt for at opnå det bedste resultat, og mindske unødvendige forstyrrelser i produktionsperioden.

Udvalgte møbler