Hvad kan en animation gøre ved dit salg?

Med animationer kan du kommunikere kompleks information med klare budskaber. Stillbilleder kan til en vis grad formidle de informationer eller budskab du ønsker, men går man et skridt længere med animationer, kan det være med til at understrege det ønskede budskab. Animationer er perfekte til at skabe ekstra opmærksomhed på visuelle kommunikationsplatforme og lede brugerens opmærksomhed hen på præcis det du ønsker at fremhæve.

Der findes forskellige typer animationer, f.eks:

  • Produktanimation: Viser detaljer og tekniske specifikationer. Fremhæver funktioner og USP’er.
  • Profilanimation: Udbreder kendskabet af jeres virksomhed, historie, værdier og kundefordele.
  • Monteringsanimation: Visuel montagevejledning på mobiltelefon, tablet eller computer. Gør det nemt for andre at udføre en opgave selv.

Animationer fanger opmærksomhed og skaber værdi

En produktanimation kan gøre det let at forstå funktionerne af et komplekst produkt, eller blot vise hvordan produktet ser ud. Dette kan gøres på mange forskellige måder – skal der fremhæves specifikke funktioner eller der særlige vigtige detaljer?

Når vi laver animationer, kan vi tilføje speak på forskellige sprog, samt tilføje musik for samlet at understrege lige præcis det budskab du ønsker. Kontakt os herunder og hør hvordan vi kan lave animationer, der skaber værdi for dig og dine kunder.