Komplekse budskaber? løsninger? planer? handlinger? Fortæl det elegant med Motion Design.​

Motion Design, eller Motion Graphics, er i sin enkelthed et animeret design. Denne form for kommunikation er ideel til at forklare længere eller komplekse budskaber på en elegant og overskuelig måde. Det kan være information om dit firma, dit produkt du gerne vil promovere, en værdiskabende service man vil skabe opmærksomhed omkring, eller noget helt fjerde.

I Motion Design er de visuelle elementer omdrejningspunktet, som ofte suppleres med en passende lydside for at levere et tydeligt budskab. Anvendelsesmulighederne er mange og kan bruges på alle skærmbaserede kommunikationsplatforme – så kun fantasien sætter grænser for, hvilken Motion Design løsning, der fungerer bedst for dig.

Udvalgte cases
Herunder har vi udvalgt nogle cases for nogle virksomheder hvor vi har udviklet produkter med Motion Design. Der er eksempler på hvordan information kan kommunikeres i sammenspil mellem Motion Design og passende lydspor.

Har du brug for hjælp, eller har du nogle spørgsmål om Motion Design? Så tøv ikke med at kontakte os – vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig!

Tlf. 92 90 00 64
Mail: jk@phiro.dk