Kommuniker komplekse løsninger med klare budskaber

Vi har igennem mange år arbejdet sammen med både store og små industrivirksomheder, hvor vi hjælper dem med at kommunikere klart til deres kunder om deres produkter. Vores industrikunder kan have store maskiner eller komplekse komponenter som gør det svært at demonstrere deres produkters funktioner og opbygning. Her er 3D-modeller af produkterne meget fordelsagtige.

Vi kan med 3D-teknologi nemt og effektivt digitalisere dine produkter præcis som du ønsker det, både ved scanning og modellering i computerprogrammer. 3D processen er fleksibel, så hvis det kræves at der skal udskiftes komponenter eller andre dele, så har vi mulighed for at implementere det, og rendere nye billeder med det samme. Det betyder en kort time-to-market proces, da I ikke behøver at have delene hjemme for at få lavet det ønskede billedmateriale.

Vi har et stort fokus på, at kommunikationen mellem os og de virksomheder vi samarbejder med, er klar og præcis, så vi kan opnå det bedst mulige resultat. Gennem god kommunikation kan vi sørge for at renderinger af dine produkter kommer så tæt på virkeligheden som muligt.

Mulighederne med 3D

Med 3D renderinger er mulighederne næsten uendelige for hvad der kan lade sig gøre. Nogle af vores kunder har brug for et detaljeret miljø, hvor andre blot ønsker en simpel industrihal. Mange af vores kunder kommer med forslag til hvordan deres miljø skal se ud, hvorefter vi bygger det ud fra referencerne. Vi kan selvfølgelig sparre og rådgive på vores fagområde, så vi kan opnå det bedste resultat efter dit behov. Det er uanset om der er brug for produktbilleder, miljøbilleder, animationer, eller AR (augmented reality).

Når vi laver 3D visualiseringer er det vigtigt, at vi laver materialer og farver korrekte. For at sikre os, at det bliver så realistisk som muligt har vi investeret i et ISO certificeret farve setup. Ønsker du mere information om vores ISO-certificerede setup, så klik her.

Billedeinspiration