Kun fantasien sætter grænser med 3D-miljøer

Miljøbilleder er essentielle for at skabe mersalg. Uanset hvilket segment dit produkt befinder sig i (møbler, industri, byggeri, inventar eller medicinal), så skaber vi det miljø, du har brug for. Miljøbilleder er en oplagt mulighed for at vise slutbrugeren dit produkt i en kontekst og derved forstå det bedre. Med miljøbilleder skabes der en stemning og historie omkring produktet, og er med til at brande dit produkt.

Det specielle ved at lave miljøbilleder i 3D er, at der er mulighed for at skabe præcis den lokation, det lys og den stemning du ønsker at vise dit produkt i. Der er en øget fleksibilitet i, at det er muligt at lave forskellige varianter af miljøerne med nye vinkler i de digitale miljøer, dvs. du får hurtigt lavet billeder med variation, så dit salg kan igangsættes.

Har du svært ved at finde den helt rigtige lokation? Så kn vi hjælpe dig. Lige meget om du ønsker dine produkter vist i en penthouse lejlighed på Manhattan, i et primitivt skovhus i de norske fjelde, eller om det skal være et nutidigt funkishus, så kan vi lave det til dig.

Hos Phiro laver vi den løsning der passer til dig, men vi rådgiver mod at udvikle din forretning. Vi tilbyder billedpakker, der indeholder den rette kombination og mængde af 3D-billeder, således dit salgs- og marketingsmateriale er så godt som muligt.

Har du brug for hjælp eller vejledning, så kontakts os nu!

Tlf. 92 90 00 64
Mail: jk@phiro.dk