Kun fantasien sætter grænser når Phiro bygger 3D miljøer

Miljøbilleder er essentielle for at skabe mersalg. Uanset hvilket segment dit produkt befinder sig i (byggeri, møbel, inventar, medical eller industri), så skaber vi det miljø, du har brug for. Miljøbilleder er en oplagt mulighed for at vise dine produkter i en kontekst, og hjælper slutbrugeren med at forstå dit produkt bedre. Der skabes stemning og historie med miljøbilledet, og det er med til at brande dine produkter.

Det helt essentielle med miljøbilleder i 3D er, at vi har mulighed for skabe lige præcis den location, det lys og den stemning, du ønsker, og vi kan nemt lave varianter eller nye vinkler i de digitale miljøer, vi bygger til dig. Det giver en øget fleksibilitet, så du kan få lavet billeder med variation og få det lavet hurtigt, så dit salg kan igangsættes.

Hos Phiro laver vi den løsning, der passer til dig, men udfordrer dig også til udvikling, så din forretning også udvikler sig. Vi tilbyder bl.a. billedpakker, der indeholder den rette mængde af produkt- og miljøbilleder, således dit salgs- og marketingsmateriale, er så godt som muligt.

Har du svært ved at finde den helt rigtige lokation? Så lad os hjælpe dig. Lige meget om du ønsker dine produkter vist i en penthouse lejlighed på Manhattan, i et primitivt skovhus i de norske fjelde, eller om det skal være et nutidigt funkishus, så kan vi klar det for dig. Vi kan lave de kameravinkler du ønsker, den belysning du har brug for uanset vejret uden for, ja kort sagt kan vi lave det billede du ønsker.

Har du brug for hjælp eller vejledning, så kontakts os nu!

Tlf. 92 90 00 64
Mail: jk@phiro.dk