3D-løsninger er et bæredygtigt valg

3D-teknologien er nået et punkt, hvor man med ro i sindet kan vælge det, frem for traditionel fotografering, og stadig opnå en ekstrem høj detaljering. En stor fordel ved 3D-løsniger er, at det er en meget mere bæredygtig måde at skabe visualiseringer og marketingsmaterialer på.

3D-materialerne laves digitalt på computer, hvor det også er muligt at lave 3D-modeller af produkter der ikke er produceret endnu. Ved 3D-løsninger, så undgår man at skulle arrangere et fotoshoot, hvor både fotograf, udstyr, og produkter i flere variationer skal transporteres, som ville give et stort aftryk både økonomisk, men i særdeleshed også miljømæssigt.

Bæredygtighed for os er hvordan vi skaber vedvarende løsninger, som gavner vores kunder og verden omkring. Med 3D-løsninger skal man ikke have dårlig samvittighed, hvis man ønsker at ændre sine digitale billeder, f.eks. hvis ens produkt skal være en anden farve. Alt kan rettes digitalt, uden man skal sætte et fotoshoot op, som hvis det skulle fotograferes på ny. Phiro sørger for mere fleksibilitet på en mere bæredygtig måde. 

Phiro er en del af FN’s verdensmål

Phiro bidrager til en række af FN’s verdensmål for at skabe en mere bæredygtig udvikling. Selvom vi er en dansk virksomhed med kontor i Aarhus, så mener vi stadig, vi har et ansvar for at sikre den bæredygtige udvikling.

Studerende 3D-grafikere er afhængige af lærepladser for at kunne få mest muligt ud af deres uddannelse. Vi tager jævnligt elever ind, og er med til at give dem gode vilkår for at udvikle deres faglige viden og håndværk. Vi ønsker at skabe et miljø for de ansatte, som danner et godt grundlag for mental og fysisk helbred. Heriblandt er der godt indeklima, samt mulighed for sund og varieret mad. Vi er stolte af at være med til at udvikle arbejdsmetoder der på den lange og korte bane er et mere bæredygtigt valg.

Vores kontor befinder sig i en bygning med DGNB-guldcertificering, hvilket blandt andet betyder den er designet med henblik på at være et grønt hus. Vi får en del af vores elektricitet fra solceller på taget, der samlet producerer 43.500 kWh årligt, hvilket går det til en stor og grøn energikilde.

Med den innovative 3D-teknologi kan man reducere sit forbrug i forbindelse med billedproduktion meget væsentligt. En stor afledt fordel vores kunder oplever er, at deres klimamæssige aftryk formindskes. Ved at omfavne 3D-teknologien, så åbnes der en masse døre til nye løsninger der kan gøre virksomheder mere energi- og ressourceeffektive.