Post Detail

Wavin case

Wavin og Phiro har samarbejdet i flere år, hvor Phiro har leveret produkt- og miljøbilleder samt animationer.

Det kan være en tidskrævende proces at opdatere manualer og samlevejledninger med nye fotos. Først skal det ønskede produkt produceres, det skal fragtes, fotograferes og billederne skal redigeres, før de er klar til brug. Skal de nye billeder bruges sammen med billeder, der tidligere er taget, kan det være svært at opnå kontinuiteten mellem de gamle og nye billeder.

Wavin kontaktede Phiro, da de stod i ovenstående situation. De ønskede billedmateriale, som lettere kunne opdateres. Phiro fik derfor lavet et produktbillede-studie, som kan bruge fremad rettet, hvor belysning, kameravinkler og materialer kan genbruges. Produktionsmetoden er hurtig, billig og ganske fleksibel, hvis der på et senere tidspunkt måtte være ønsker om nye vinkler, materialer mv. Resultatet blev en række billeder af Wavins produkter, som blev leveret i det ønsket format, med et tidsløst udtryk, som passer ind i Wavins grafiske produktionspipeline.

3D-scene og materialer er således på plads, når Wavin fremad rettet skal have lavet nye produktbilleder. Det betyder, at markering/salg kan modtage det ønskede materiale i en fart og derved markedsføre/sælge hurtigere.



Når du bruger vores website, så accepterer du vores privatlivspolitik.
Accepterer