Holmris B8

Kunde
Holmris B8
Branche
Møbler

Phiro har ad flere omgange lavet 3D-visualiseringer for Holmris – både produkt- og miljøbilleder samt animationer.

Holmris skulle, i samarbejde med C. F. Møller Design, lancere en helt ny serie af pause- og brydningsmøbler under navnet Central Station. Tanken med møblerne var at de skulle bidrage til at få zonerne i et kontor, et læringsmiljø, hotel eller restaurant til at hænge sammen bedst muligt. Møblerne kunne med andre ord sammensættes på mange forskellige måder, alt efter behov.

Holmris havde dog en udfordring: At vise diversiteten af de nye møbler ville være vanskeligt ved hjælp af traditionel film, hvis udtrykket skulle holdes enkelt og flot. Derudover kan filmning være en bekostelig proces. Holmris rakte derfor ud til Phiro for at få hjælp til at vist nogle af de muligheder møblerne indeholder, og løsningen blev en animation, hvor fokus skulle være at vise den værdiskabende omstillingsfleksibilitet møblerne har.

Resultatet, som kan ses nedenfor, fremhæver både møblernes design og enkle omstillingsmuligheder, og Holmris fik noget marketingsmateriale, som hurtigt kunne bruges på de kommunikationsplatforme de ønskede at præsentere den nye møbelserie på.

Tag en uforpligtende snak med os om dit projekt

Rasmus Friis Skovgaard

Mail: rasmus@phiro.dk
Phone: 00 45 51 90 84 46