BGB/Arcgency

Kunde
BGB
Branche
Byggeri

BGB og Arcgency kontaktede Phiro med et ønske om at få visualiseret et boligprojekt. Billederne skulle bruges til at vise de nuværende beboere, at det forestående byggeri vil bevare de unikke detaljer, der allerede var i området, samt øge muligheden for hygge i projektets nye oaser.

Vi arbejdede med at få skabt den hyggelige stemning gennem beplantning og lysindfald. Vi sørgede for at billederne rummer den hygge, som beboerne i fremtiden har mulighed for at skabe i uderummet omkring bygningerne.

På bagkant af projektet lavede vi en animation i samme miljø. Animationen er et godt eksempel på, at man for få ekstra midler kan få lavet endnu mere indhold til fx en projektpræsentation eller et projekt website, hvor man ønsker indhold med mere dynamik og stemning.

Bertel Gantriis, Konsulent/partner, GBG:

“I vores samarbejde med Phiro, er der tale om et ualmindeligt professionelt samarbejde og ganske ukompliceret procesgang.  Vi har været overordentlig glade for den kvalitet vi har modtaget fra Phiro – stort set altid overraskende godt!

Vi kommer altid i sidste øjeblik og renderingerne skulle faktisk allerede have været færdige – og alligevel når Phiro det. Vi har det rigtigt godt med, at det er den samme person vi drøfter casen med – det gør det hele lidt lettere.”

Tag en uforpligtende snak med os om dit projekt

Rasmus Friis Skovgaard

Mail: rasmus@phiro.dk
Phone: 00 45 51 90 84 46